Gå videre til innhold
Følg Enovakonferansen direkte

Pressemelding -

Følg Enovakonferansen direkte

Tirsdag åpner Enovakonferansen i Trondheim. Med over 700 påmeldte er konferansen fullsatt, men dere som ikke får anledning til å delta kan følge konferansen direkteoverført på nett.

Se konferansen live her

– Enovakonferansen har aldri tidligere vært fulltegnet så raskt som i år. Vi har hatt lange ventelister. Det viser at det er stor interesse for både utfordringene og mulighetene som veien til lavutslippssamfunnet byr på, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i Enova.

For første gang åpnes Enovakonferansen av en statsminister. Både Erna Solbergs tale og resten av dag 1 av konferansen blir videooverført på nettet. På enova.no vil du kunne følge foredragene direkte. De blir også lagt ut fortløpende i etterkant. I tillegg produseres en egen direkte-TV-sending fra konferansen, med intervjuer og betraktninger fra både foredragsholdere og konferansedeltakere.

På dag 2 må de som ikke kommer seg på konferansen, nøye seg med å følge med på enova.no og i sosiale medier. Vi vil blant annet dekke Tord Liens åpningsinnlegg, og lanseringen av nye hurtigladeutlysinger for elbil og utvidelse av Enovatilskuddet.

Følg oss på Twitter med emneknaggen #enova2016.

Med det ønsker vi både konferansedeltagere og alle andre en god konferanse.

PS! Vi tilbyr også media som ønsker det å legge ut video-streamen fra konferansen på egne nettsider. Interesserte bes ta kontakt med enova.no via pressekontakt Espen Sletvold: espen.sletvold@enova.no, mobil: 971 28 188

Related links

Emner

Tags


Enova SF investerer årlig 2-4 milliarder kroner i energi- og klimatiltak i norsk næringsliv og offentlig sektor. Gjennom målrettede programtilbud og tett samarbeid med markedet skal Enova drive fram den nødvendige energiomleggingen og teknologiutviklingen som gir reduserte klimautslipp og økt forsyningssikkerhet.

Gjennom Enovatilskuddet og Enova Svarer gir Enova i tillegg økonomisk støtte og rådgivning til husholdningene. Fra 1.1. 2015 har Enova også ansvaret for å redusere klimautslipp i transportsektoren. Enova eies av olje- og energidepartementet, og finansieringen skjer via tildelte midler fra Energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen. Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 80 medarbeidere.

Pressekontakt

Eiliv Flakne

Eiliv Flakne

Pressekontakt Kommunikasjonssjef + 47 950 66 565
Espen Sletvold

Espen Sletvold

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 971 28 188

Relaterte nyheter