Presserom

Til enova.no
Følg Enova SF

Følg Enovakonferansen direkte

Pressemelding   •   jan 25, 2016 08:56 CET

Tirsdag åpner Enovakonferansen i Trondheim. Med over 700 påmeldte er konferansen fullsatt, men dere som ikke får anledning til å delta kan følge konferansen direkteoverført på nett.

Se konferansen live her

– Enovakonferansen har aldri tidligere vært fulltegnet så raskt som i år. Vi har hatt lange ventelister. Det viser at det er stor interesse for både utfordringene og mulighetene som veien til lavutslippssamfunnet byr på, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i Enova.

For første gang åpnes Enovakonferansen av en statsminister. Både Erna Solbergs tale og resten av dag 1 av konferansen blir videooverført på nettet. På enova.no vil du kunne følge foredragene direkte. De blir også lagt ut fortløpende i etterkant. I tillegg produseres en egen direkte-TV-sending fra konferansen, med intervjuer og betraktninger fra både foredragsholdere og konferansedeltakere.

På dag 2 må de som ikke kommer seg på konferansen, nøye seg med å følge med på enova.no og i sosiale medier. Vi vil blant annet dekke Tord Liens åpningsinnlegg, og lanseringen av nye hurtigladeutlysinger for elbil og utvidelse av Enovatilskuddet.

Følg oss på Twitter med emneknaggen #enova2016.

Med det ønsker vi både konferansedeltagere og alle andre en god konferanse.

PS! Vi tilbyr også media som ønsker det å legge ut video-streamen fra konferansen på egne nettsider. Interesserte bes ta kontakt med enova.no via pressekontakt Espen Sletvold: espen.sletvold@enova.no, mobil: 971 28 188

Enova SF investerer årlig 2-4 milliarder kroner i energi- og klimatiltak i norsk næringsliv og offentlig sektor. Gjennom målrettede programtilbud og tett samarbeid med markedet skal Enova drive fram den nødvendige energiomleggingen og teknologiutviklingen som gir reduserte klimautslipp og økt forsyningssikkerhet.

Gjennom Enovatilskuddet og Enova Svarer gir Enova i tillegg økonomisk støtte og rådgivning til husholdningene. Fra 1.1. 2015 har Enova også ansvaret for å redusere klimautslipp i transportsektoren. Enova eies av olje- og energidepartementet, og finansieringen skjer via tildelte midler fra Energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen. Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 80 medarbeidere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.