Presserom

Til enova.no
Følg Enova SF

Følg Enovakonferansen live

Pressemelding   •   jan 28, 2020 08:24 CET

Du kan følge alle dagens plenumsesjoner direkte på våre nettsider. Hør blant annet Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn første tale som statsråd.

Årets Enovakonferanse har tittelen "Ti avgjørende år". 2020 markerer startskuddet på et svært viktig tiår. Innen 2030 skal Norge og Europa ha kuttet utslippene med minst 40 prosent, samtidig som omstillingen mot lavutslippssamfunnet må være i gang for fullt. På Enovakonferansen kikker vi inn i glasskulen og forsøker å identifisere de valgene vi må ta i dag for å være der vi skal være i 2030 og 2050.

Les mer om konferansen på Enovakonferansen nettside. Vi har mange spennende foredragsholdere på programmet - blant annet har vi gleden av å ha nybakt statsråd Sveinung Rotevatn på besøk for å åpne konferansen. De som ikke har anledning til være til stede i Trondheim kan følge dagens plenumssesjoner direkte her. Innleggene fra parallellsesjonene og plenumssesjonenen blir også lagt ut i vår YouTube-kanal fortløpende.

Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, ivaretar forsyningssikkerheten og skaper nye verdier. Derfor jobber Enova for at det utvikles nye energi- og klimateknologier og at de gode løsningene tas i bruk i markedet.

Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 75 medarbeidere. Selskapet eies av Klima- og miljødepartementet, og finansieres via Klima- og energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.