Gå videre til innhold
I pausene blir det direktesending fra TV-studio på konferansen (Bildet er fra fjorårets konferanse).
I pausene blir det direktesending fra TV-studio på konferansen (Bildet er fra fjorårets konferanse).

Pressemelding -

Følg Enovakonferansen 2017 direkte

Tirsdag åpner Enovakonferansen i Trondheim. Med over 700 påmeldte er konferansen fullsatt, men alle kan følge konferansen direkteoverført på nett.

Se konferansen live her

– Enovakonferansen har aldri tidligere vært fulltegnet så raskt som i år. Det gjenspeiler den store interessen både i næringslivet og samfunnet generelt for omstillingen til lavutslippssamfunnet, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i Enova.

Olje- og energiminister Terje Søviknes åpner konferansen kl. 09:30. På konferansesidene vil du kunne følge både dette og resten av foredragene direkte hele dagen. Vi sender også i pausen mellom sesjonene. Da vil du kunne følge konferansens egen TV-sending, med intervjuer og betraktninger fra både foredragsholdere og konferansedeltakere.

Tema for årets konferanse er «Den nye økonomien», med stikkordene sirkulær økonomi, grønne investeringer og delingsøkonomi. Over 40 foredragsholdere fra inn- og utland vil angripe disse problemstillingene fra sine unike ståsted. Enova benytter også konferansen til å lansere nye tilbud til markedet.

På konferansens andre dag går vi i dybden på tematikken, med en rekke eksempler på hvordan den nye økonomien konkret vokser fram i norsk næringsliv. Dag 2 blir ikke streamet live, men foredragene fra begge dager blir lagt ut i etterkant.

Følg også konferansen på Twitter og Instagram med emneknaggen #enova2017.

PS! Vi tilbyr også media som ønsker det å legge ut video-streamen fra konferansen på eget nettsted. Interesserte bes ta kontakt med enova.no via pressekontakt Daniel Milford Flathagen (tlf. 911 73 700).

Emner

Tags


Enova SF investerer årlig 2-4 milliarder kroner i energi- og klimatiltak i norsk næringsliv og offentlig sektor. Gjennom målrettede programtilbud og tett samarbeid med markedet skal Enova drive fram den nødvendige energiomleggingen og teknologiutviklingen som gir reduserte klimautslipp og økt forsyningssikkerhet.

Gjennom Enovatilskuddet og Enova Svarer gir Enova i tillegg økonomisk støtte og rådgivning til husholdningene. Fra 1.1. 2015 har Enova også ansvaret for å redusere klimautslipp i transportsektoren. Enova eies av olje- og energidepartementet, og finansieringen skjer via tildelte midler fra Energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen. Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 80 medarbeidere.

Pressekontakt

Daniel Milford Flathagen

Daniel Milford Flathagen

Kommunikasjonsrådgiver
Eiliv Flakne

Eiliv Flakne

Pressekontakt Kommunikasjonssjef + 47 950 66 565

Relaterte nyheter