Gå videre til innhold
ENOVA-TV: Programleder Per-Henrik Stenstrøm og kommunikasjonssjef Eiliv Flakne er som i fjor på plass med tv-sendinger også i pausene.
ENOVA-TV: Programleder Per-Henrik Stenstrøm og kommunikasjonssjef Eiliv Flakne er som i fjor på plass med tv-sendinger også i pausene.

Nyhet -

​Følg Enovakonferansen direkte

Tirsdag åpner Enovakonferansen. Er du ikke én av de 800 deltakerne som er til stede? Fortvil ikke. Hele konferansen streames live.

Grønn omstilling er en hovedprioritet i den ferske regjeringserklæringen. Hva innebærer det, og hvilke valg står norsk næringsliv overfor på veien mot lavutslippssamfunnet? Den sjuende utgaven av Enovakonferansen som går av stabelen i Trondheim 30.–31. januar samler spydspissene og lokomotivene som skal lede an i denne omstillingen. Konferansen samler 800 deltakere og har vært fulltegnet lenge. Se oppdatert program her.

-Vi ønsker at konferansen skal nå ut til så mange som mulig og streamer begge dagene. Innleggene blir også lagt ut på vår YouTube-kanal i etterkant, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i enova.no.

Hele dag 1 streames live. I pausene på dag 1 vil vi sende fra vårt eget tv-studio med spennende gjester og aktualiteter.

På dag 2 kan tv-seerne som deltakerne veksle mellom tre parallelle sesjoner. Dagen starter med hele fem parallelle sesjoner og de to sesjonene: Enova møter markedet: Energisystem og Forbrukerfleksibilitet og forretningsmuligheter vil derfor ikke gå live, men det blir gjort som legges ut i vår YouTube-kanal så fort som mulig.

Du følger konferansen live på www.enova.no/enovakonferansen/ fra 09.30 tirsdag.

Vi tilbyr også medier som ønsker det å streame konferansen på egne sider. Ta kontakt med Arne Morten Lundhaug Johnsen på epost: arne.johnsen@enova.no eller mobil 916 85 896.

Journalister og media som ønsker å være til stede på konferansen bes om å ta kontakt med Espen Sletvold (se kontaktinfo nedenfor).

Emner

Pressekontakt

Eiliv Flakne

Eiliv Flakne

Pressekontakt Pressesjef + 47 950 66 565
Tonje Foss

Tonje Foss

Pressekontakt Strategidirektør +47 996 10 116

Relatert materiale

Relaterte nyheter