Gå videre til innhold
ENOVA-TV: Programleder Per-Henrik Stenstrøm og kommunikasjonssjef Eiliv Flakne er som i fjor på plass med tv-sendinger også i pausene.
ENOVA-TV: Programleder Per-Henrik Stenstrøm og kommunikasjonssjef Eiliv Flakne er som i fjor på plass med tv-sendinger også i pausene.

Nyhet -

​Følg Enovakonferansen direkte

Tirsdag åpner Enovakonferansen. Er du ikke én av de 800 deltakerne som er til stede? Fortvil ikke. Hele konferansen streames live.

Grønn omstilling er en hovedprioritet i den ferske regjeringserklæringen. Hva innebærer det, og hvilke valg står norsk næringsliv overfor på veien mot lavutslippssamfunnet? Den sjuende utgaven av Enovakonferansen som går av stabelen i Trondheim 30.–31. januar samler spydspissene og lokomotivene som skal lede an i denne omstillingen. Konferansen samler 800 deltakere og har vært fulltegnet lenge. Se oppdatert program her.

-Vi ønsker at konferansen skal nå ut til så mange som mulig og streamer begge dagene. Innleggene blir også lagt ut på vår YouTube-kanal i etterkant, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i enova.no.

Hele dag 1 streames live. I pausene på dag 1 vil vi sende fra vårt eget tv-studio med spennende gjester og aktualiteter.

På dag 2 kan tv-seerne som deltakerne veksle mellom tre parallelle sesjoner. Dagen starter med hele fem parallelle sesjoner og de to sesjonene: Enova møter markedet: Energisystem og Forbrukerfleksibilitet og forretningsmuligheter vil derfor ikke gå live, men det blir gjort som legges ut i vår YouTube-kanal så fort som mulig.

Du følger konferansen live på www.enova.no/enovakonferansen/ fra 09.30 tirsdag.

Vi tilbyr også medier som ønsker det å streame konferansen på egne sider. Ta kontakt med Arne Morten Lundhaug Johnsen på epost: arne.johnsen@enova.no eller mobil 916 85 896.

Journalister og media som ønsker å være til stede på konferansen bes om å ta kontakt med Espen Sletvold (se kontaktinfo nedenfor).

Emner

Pressekontakt

Eiliv Flakne

Eiliv Flakne

Pressekontakt Pressesjef 950 66 565

Relatert innhold

Livskraftig forandring

Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, bidrar til teknologiutvikling og innovasjon og skaper nye verdier. Derfor jobber Enova for at ny energi- og klimateknologi blir utviklet og tatt i bruk i markedet.

Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 75 medarbeidere. Selskapet eies av Klima- og miljødepartementet, og finansieres via Klima- og energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen.