Presserom

Til enova.no
Følg Enova SF

Fikk innspill fra ladebransjen

Nyhet   •   aug 24, 2015 08:21 CEST

Onsdag arrangerte Enova et åpent dialogmøte for mulige tilbydere av ladeinfrastruktur. I møtet ble deltakerne utfordret til å komme med innspill til konkurransene som skal rulle ut hurtigladere i Norge.

Det var god deltagelse på møtet, og Enova fikk innspill blant annet til krav om kapasitet og effekt på ladestasjonene, hensiktsmessig maksimumavstand mellom dem, og hvordan utlysningene bør organiseres.

– Det er nyttig for oss å dra veksler på kompetansen som er i bransjen, slik at vi får konkurranser hvor flest mulig aktører ønsker å delta. Det ble en fin og konstruktiv diskusjon, og vi fikk gode innspill vi tar med oss videre, sier seniorrådgiver Konrad Pütz i Enova.

Formålet med de kommende utlysningene er å få bygget hurtigladestasjoner langs alle nasjonale transportkorridorer. Informasjon om utlysingene vil bli lagt ut på en egen side på enova.no. Der kommer det også referat fra møtet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.