Gå videre til innhold
– Et godt bilde på hva konferansen har handlet om

Nyhet -

– Et godt bilde på hva konferansen har handlet om

Mens foredrag ble holdt på løpende bånd inne i salen, malte kunstneren Esther Buchmann innholdet fra innleggene på en 18 kvadratmeter stor flate ute i foajeen. Med konferansen visualisert håper Enova å hjelpe deltakerne med å huske sine opplevelser fra Enovakonferansen.

I løpet av konferansens første dag forvandlet kunstner Esther Buchmann med hjelp fra Kathrine Kanstrup en 5 meter bred og 3,6 meter høy hvit flate til et kunstverk hvor alle innleggene ble representert underveis. Mange interesserte konferansedeltakere tok turen bortom i løpet av dagen, og fikk se inntrykkene fra dagen dukke opp på veggen.

– Hjernen husker bedre i bilder enn i ord, forklarer markedsdirektør Audhild Kvam i Enova foran den ferdige tegningen. – Bildet ble kjempefint, og oppsummerer konferansen på en god måte. Borregaard, Toyota, det som gjøres i Hydro, og ikke minst solcelleteknologien som er på full fart fremover viser at det er en stor industrialisering på gang når det gjelder det grønne skiftet. Det har denne konferansen virkelig satt på kartet – og tegningen oppsummerer det.

Emner

Tags

Pressekontakt

Eiliv Flakne

Eiliv Flakne

Pressekontakt Kommunikasjonssjef + 47 950 66 565
Tonje Foss

Tonje Foss

Pressekontakt Strategidirektør +47 996 10 116

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Relaterte events