Presserom

Til enova.no
Følg Enova SF

– Et godt bilde på hva konferansen har handlet om

Nyhet   •   jan 29, 2015 13:31 CET

Mens foredrag ble holdt på løpende bånd inne i salen, malte kunstneren Esther Buchmann innholdet fra innleggene på en 18 kvadratmeter stor flate ute i foajeen. Med konferansen visualisert håper Enova å hjelpe deltakerne med å huske sine opplevelser fra Enovakonferansen.

I løpet av konferansens første dag forvandlet kunstner Esther Buchmann med hjelp fra Kathrine Kanstrup en 5 meter bred og 3,6 meter høy hvit flate til et kunstverk hvor alle innleggene ble representert underveis. Mange interesserte konferansedeltakere tok turen bortom i løpet av dagen, og fikk se inntrykkene fra dagen dukke opp på veggen.

– Hjernen husker bedre i bilder enn i ord, forklarer markedsdirektør Audhild Kvam i Enova foran den ferdige tegningen. – Bildet ble kjempefint, og oppsummerer konferansen på en god måte. Borregaard, Toyota, det som gjøres i Hydro, og ikke minst solcelleteknologien som er på full fart fremover viser at det er en stor industrialisering på gang når det gjelder det grønne skiftet. Det har denne konferansen virkelig satt på kartet – og tegningen oppsummerer det.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.