Gå videre til innhold
Enova deltar på Byggedagene

Nyhet -

Enova deltar på Byggedagene

Hele dag 2 på Byggedagene i Oslo er viet til bærekraftige bygg.

Programmet for dag 2 er et resultat av et samarbeid mellom Bygg21, Forskningsrådet, Difi, Enova og Innovasjon Norge. Sammen vil vi sette fokus på bransjens viktigste utfordringer.

  • Hvordan reduserer vi kostnadene og hever produktiviteten?
  • Hvordan kutte antall byggefeil?
  • Hva slags bygg vil kundene ha?
  • Hvordan halvere energibruken i bygningsmassen?

- Vi står foran store utfordringer innenfor energibruk og klimautslipp. Byggdagene er en utmerket arena for å diskutere hvordan byggenæringen skal bidra til denne omstillingen, sier administrerende direktør i Enova, Nils Kristian Nakstad som deltar både som innleder og debattant.

- En dag til å bli inspirert og kunnskapsrik, en dag med det siste fra produktivitet, energi og innovasjon, sier programdirektør Sverre Tiltnes i Bygg21.

Byggedagene arrangeres i Oslo 18. og 19.mars.  Det er Byggeindustrien, Byggenæringens Landsforbund og Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg som står bak Byggedagene

Se programmet her

Meld deg på her

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Eiliv Flakne

Eiliv Flakne

Pressekontakt Pressesjef 950 66 565

Relatert innhold

Relaterte events

Livskraftig forandring

Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, bidrar til teknologiutvikling og innovasjon og skaper nye verdier. Derfor jobber Enova for at ny energi- og klimateknologi blir utviklet og tatt i bruk i markedet.

Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 75 medarbeidere. Selskapet eies av Klima- og miljødepartementet, og finansieres via Klima- og energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen.